Kosttilskudd

Svenska Djurapoteket er grunnlagt av svenske dyreelskere i den hensikt å gi våre beste venner de aller beste forutsetningene for et langt og aktivt liv. I Norge selges produktene under navnet Norsk Dyrehelse.

multip-2
Multiflex (200 tabl eller 310g pulver) Pris: 529,-

Multiflex/Athlet fra Norsk Dyrehelse er et kosttilskudd som inneholder en  spesialblanding med verdifulle næringsstoffer som kan være bra for en god leddhelse på lang sikt.  Multiflex/Athlet kan gi økt utholdenhet, og kan  virke lindrende på leddplager.  Multiflex/Athlet kan også gis forebyggende til hardt arbeidende hunder.

Ingredienser: Glukosaminsulfat 2kcl, metylsulfonylmetan, frysetørket pulver fra grønnleppemussling, L-arginin, kondroitinsulfat, kalsiumaskorbat (c-vitamin), mangan.

Senior-2Senior (200 tabl eller 310g pulver) Pris: 539,-

Senior fra Norsk Dyrehelse er et kosttilskudd spesialtilpasset for eldre dyr over 7 år. Senior kan bidra til dyrets helse og velbefinnende, og kan styrke immunforsvaret. Senior kan bidra til et mer aktivt og bevegelig liv for din pensjonist.

Ingredienser: Glukosaminsulfat 2kcl, metylsulfonylmetan, kondroitinsulfat, frysetørket pulver fra grønleppemussling, spirulina alger, L-arginin, kalsiumakorbat (c-vitamin), mangan.

Gro╠ânnleppe-300x300Grønnleppemusling (120 tabl) Pris: 329,-

Grønnleppemussling fra Norsk Dyrehelse er et naturlig produkt fra New Zealand som inneholder mange nyttige næringsstoffer, blant annet glukosaminglykaner, kondroitin, umettede fettsyrer, omega-3,-6,-9 og mineraler.

Grønnleppemussling kan fremme leddenes normale funksjoner og er viktige byggestener for leddbrusken.

Grønnleppemusling er storselger nummer 1 blant alle leddpreparater og kan med fordel kombineres med MSM.

glukosamin-500x600Glukosamin (250g pulver) Pris: 249,-

Glukosamin er det mest vanlige leddpreparatet på markedet i dag for å bremse utviklingen av artrose. Glukosamin kan hjelpe til å bevare friskt brusk og stimulerer nydannelsesprosessen av skadet brusk.
Norsk Dyrehelses glukosamin inneholder også inulin som kan hjelpe ditt dyr å få et bedre opptak av glukosamin.

Mange dyr har, eller kan med alderen få problemer med sine ledd. Leddinflammasjoner kan lede til smerte som forverrer livskvaliteten og kan minske dyrets livsglede. Leddsykdommer rammer oftest eldre dyr, men også unge dyr kan utvikle artrosetilstander. Man vet at hoftleddsdysplasi, albueleddsartrose og osteochondrose kan lede til kronisk inflammasjon i det angrepede leddet. Også overvekt og feilstillinger kan øke belastningen på leddene.

Vi anbefaler å kombinere glukosamin med MSM og lakseolje fra Norsk Dyrehelse.

Ingredienser: Glukosaminsulfat(fra skjell/ snäckskal) 2kcl, inulin, Kalciumakorbat (C-vitamin)

msmMSM (250g pulver)

Pris: 229,-

MSM er en svovelforening som er viktig for dyrenes oppbygging av brusk, ledd, sener, bindevev, skjelett, muskler og pels.

Tips fra produsenten:

MSM er bra for alle hunder ettersom det hjelper til med celleoppbygning. Uansett alder, rase og bruksområde kan MSM bidrar til at hunden din kan bli piggere.
Mange av våre kunder kombinerer grønnleppemusling med MSM for å få en så bra effekt som mulig.  Hunder som trenes hardt, kan oppleve å få en lettere restitusjonstid. Spesielt gjelder dette hunder som utsettes for slitasje ved trening og konkurranser, samt redningshunder og andre brukshunder.

Ingredienser: metylsulfonylmetan

laxolja_500-500x500-2Lakseolje (1000 ml og 500 ml)

Pris: 279,- og 189,-

Lakseolje kan bidra til dyrets hjerte-og karhelse, samt leddenes funksjon. Pelsen kan få mer glans og bli tykkere. Omega-3 er en nødvendig fettsyre for cellenes funksjon og har en positiv innvirkning på konsentrasjon og nervesystemet.

Laksoljen fra Norsk Dyrehelse kommer fra fersk norsk kvalitetslaks og er et naturlig produkt. Inneholder langkjedede Omega 3-fettsyrer med høyt innhold av de livsnødvendige fettsyrene EPA og DHA. NB: Avbildet er 500ml-flasken, men jeg fører kun 1000ml.

Ingredienser: Kaldpresset lakseolje fra Norge.

Sport_560g-500x500-2Sport (560 g pulver)

Pris: 599,-

Sport fra Norsk Dyrehelse inneholder MSM, C-vitamin samt aminosyrene l-glutamin, beta-alanin, l-arginin, bcaa 2:1:1, leucin, isoleucin og valin.

Hunder som trener hardt risikerer å ikke få i seg tilstrekkelig med aminosyrer (proteiner) fra foret uten at det tilsettes ekstra kjøtt, kylling eller fisk hver dag. Hunder som skal prestere over tid, jakte, svømme, har løpetid osv krever mer protein enn normalt aktive hunder – og da kan det være gunstig med aminosyretilskudd for å forebygge tap av muskulatur.

MSM er en svovelblanding  som kroppen bruker for å reparere og skape nye celler. Gjennom å komplettere kosten med MSM, så fyller du på hundens svovellager og kan få en piggere og et mer velbefinnende dyr. MSM anses å være positivt for leddene og musklenes oppbygning og kan bidra til raskere restitusjon.

C-vitamin bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for blodkar, benstamme og bruskets normale funksjon. C-vitamin bidrar til normal energiomsetning, stimulering av immunforsvaret samt beskytter cellene mot oxidativt stress.

 hyraluronHyaluron+ (310 g pulver)

Pris: 529,-

Hyaluron+ fra Norsk Dyrehelse er en blanding av verdifulle næringsstoffer som kan forebygge slitasje på leddene, samt kan gi ditt dyr økt bevegelighet. MSM, glukosamin og kondroitin er stoffer som kroppen behøver for å reparere og bygge opp leddbrusk, ligament og celler. Hyaluron finns naturlig i leddene som leddvæske for å smøre og støtdempe leddbrusken.

Hyaluron+ kan gis forebyggende til aktive hunder og til hunder som begynner å bli støle i leddene. Hyaluron+ er et alternativ til grønnleppemusling for hunder som har sensitiv mage.

NB: Karenstid ifm konkurranser!

Ingredienser: MSM(metylsulfonyltmetan), Glukosaminsulfat 2kcl, Kondroitinsulfat, Hyaluronsyre

Spirulina-400-tablSpirulina (200 g pulver eller 400 tabl)

Pris: 259,-

Spirulina er en alge som har et rikt innehold av proteiner og aminosyrer, samt vitaminer, mineraler og antioxidanter. Spirulina kan ha en detoxeffekt.

Spirulina kan bidra til dyrets helse og velbefinnende. Det kan styrke immunforsvaret, kan være bra for huden og pelsen kan få mer glans. Spirulina kan hjelpe til å opprettholde god fordøyelse, samtidig som den også  er bra for  munnhelsen. Spirulina består av 60-70%  proteiner. Proteininneholdet i Spirulina er 3 ganger større pr. vektenhet sammenlignet med oksekjøtt.

Spirulina inneholder naturlig store mengder med vitaminer, mineraler og ett tyvetalls aminosyrer, hvorav alle de ni livsnødvendige (essensielle) aminosyrene. 10g Spirulina inneholder 100mg av omega-6 fettsyren GLA. Rikelig med ulike B-vitaminer inklusive B12, vitamin C og E. Rik på antioxidanter, som betakaroten, og andre karotenoider som zeaxantin og kryptoaxantin. Rik på mineraler, først og fremst jern, kalsium, magnesium, mangan, krom, kalium og zink.

Til hund og katt over 6mnd. For dyrets allmenhelse både fysisk og eksteriørmessig. Til dyr som behøver mineral/proteintilskudd.

Ingredienser: Spirulina alger

Nypon-500x500-1Nypepulver (500 g pulver)

Pris: 229,-

Nype –  kan gi hunden mer energi. Den er rik på antioksidanter som hjelper til å forsvare kroppen mot frie radikaler. Nype kan styrke kroppens immunforsvar og er dessuten rikt på C-vitamin.
Nype kan ha positiv innvirkning på ledd: for bevegelige og smidige ledd hos hunder og katter.

Ingredienser: Nypepulver fra Chile. (98% skall)

kelpKelp (350g pulver)

Pris: 169,-

Kelp fra Norsk Dyrehelse er et kompletteringsfôr som bidrar med vitaminer, mineraler og aminosyrer for å fremme dyrets allmennhelse og velbefinnende.

Kelp kan hjelpe til med å opprettholde god fordøyelse, frisk hud og pels, samt god pigmentering. Kelp kan også bidra til å styrke motstandskraften mot infeksjoner.

Tips fra produsenten:
Kelp er et populært produkt når det handler om bedre pels og klør. Fremfor alt gjelder dette hunder som har redusert pigmentering,  for eksempel vintersnute eller er rosa i munnen.

Kelp kan også bedre munnhelsen.

Innhold: Knopptangpulver
Vitamin 1,B1, B2, B3, B12, C, E, kalsium, kopper, jod, jern, litium, magnesium, fosfor, kalium, selen, kisel, svovel, zink, krom, kobolt, mangan, niacin, riiboflavin, sodium.

cvitaminC-vitamin (120 g pulver)

Pris: 289,-

C-vitamin fra Norsk Dyrehelse er kalsiumaskorbat som er skånsomt for dyrets mage. C-vitamin har en mengde funksjoner blant annet for immunforsvarets normale funksjoner og som antioksidant – altså beskytte mot de skadelige frie radikaler.

C-vitamin kan også være bra for kollagendannelsen – for bruskets og benstammens normale funksjon.

Ingredienser: Kalsiumaskorbat.