Om meg

Mitt navn er Anneli Lauknes og det er jeg som driver Optimal Hund. Målet mitt med Optimal Hund er et kvalitetssikret tilbud hvor hundens behov er i fokus. Alle tjenestene jeg tilbyr har med hensikt å optimalisere hunden, utifra hundens fysiske og psykiske forutsetninger. Siden alle hunder er forskjellige, er jeg opptatt av å tilrettelegge behandlingene etter hundens personlighet og individuelle behov. Jeg ønsker å skape en positiv og trygg atmosfære basert på kommunikasjon og tillit, slik at både hund og eier er komfortable med min håndtering og behandling.

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for dyr – spesielt hund. Jeg har vært innom mange forskjellige studier og yrker før jeg fant ut at det var dette jeg ville satse på. I 2012/2013 tok jeg årsstudium i husdyrvelferd ved Høgskolen i Nord-Trøndelag, med dyrehelse, dyrevelferd og etologi i fokus.  I 2013/2014 tok jeg utdannelsen til å bli Autorisert hundemassør på Nordisk Hundemassasje Skole. Skolen eies og drives av Carmen G.Kadim og er nordens mest detaljerte og solide utdannelse innen fagområdet. Vinteren 2014/2015 skal jeg gå videre på fysioterapi- og rehabiliteringsutdannelse innenfor hund.

Ellers har jeg to hunder selv, en sort schæfertispe på 3 år og en rhodesian ridgebacktispe på 7 år. Jeg har stor interesse for brukstrening av hund, og har vært aktivt med i Norske Redningshunder, konkurrert i NBF og har interesse for de fleste hundesporter. I 2010 tok jeg 1-årig klikkertrenerkurs hos Canis i Harstad. Jeg har også en rekke andre kurs og seminarer innenfor lydighet, spor, rundering og overværssøk. I tillegg er jeg veldig glad i å gå på tur, og har gjerne med meg hundene mine på fjellet.

IMG_6517