Back on Track

Dekken til hund

Back on Track er utviklet i en kombinasjon av gammel kinesisk erfaring og moderne vitenskap. Det keramiske materialet som er innvevd i trådene, reflekterer kroppens egen varme og gir økt blodgjennomstrømning. Varmen gjør at blodkar utvides og gjennomstrømningen øker. Dette kan påskynde legningsprosessen og få anspente muskler til å slappe av. 
Kan brukes forebyggende eller ved kjente skader. 


Back on Track-effekten:

  • Smertelindring
  • Lindrer inflammasjon
  • Reduserer muskelspenninger
  • Øker blodsirkulasjonen
  • Lindrer og fremskynder legning av skader i muskler og ledd.
  • Oppvarming av muskler før arbeid eller fysisk trening
  • Forebygger skader i musker og ledd
3432845

Hundedekken

Vindtett og vannavstøtende med pustefunksjon. Fôret med keramisk stoff på innsiden. Reflekser på begge sider. Regulerbart over manken ved hodeåpningen for optimal passform. Elastiske beinsnorer bak. Hull ved nakken til å feste kobbel.
Pris fra: 599,-
Bestilles på forespørsel, ta kontakt.

3432845Regndekken m/fôr
Et regndekken med fôr som holder din hund tørr og varm i all slags vær. Alle sømmene er tapet og det utvendige stoffet er av sterkt ripstop-kvalitet. Størrelsen kan justerers i nakken og i front for å oppnå optimal passform.
Pris fra: 699,-
Bestilles på forespørsel, ta kontakt.
Picture
3432845Regndekken u/fôr
Et regndekken som holder din hund tørr i all slags vær. Alle sømmene er tapet og det utvendige stoffet er av sterkt ripstop-kvalitet.Størrelsen kan justerers i nakken og i front for å oppnå optimal passform.
Pris fra: 649,-
Bestilles på forespørsel, ta kontakt.

Picture

3432845Nettingdekken
Nettingstoff fôret med keramikkstoff. Dekkenet kan med fordel brukes før trening/konkurranse til oppvarming av musklene og etterpå for å hjelpe musklene til å komme seg. Kan reguleres foran med snøring, og størrelsen på hodeåpningen kan reguleres. Reflekser på sidene. Dekkenet fremskynder tørking av våt hund og har maksimal gjennomtrengelighet for fukt.
Pris fra: 599,-
Bestilles på forespørsel, ta kontakt.
Picture
3432845Fleecedekken
Et fleecedekken som holder din hund varm. Kan brukes alene eller under andre dekken. Dekkenet kan med fordel brukes før trening/konkurranse til oppvarming av musklene og etterpå for å hjelpe musklene til å komme seg. Størrelsen kan justeres i nakken og i front for å oppnå optimal passform.
Pris fra: 599,-
Bestilles på forespørsel, ta kontakt.
Picture
Jeg tar også inn andre produkter fra Back on Track, f.eks hase- eller carpalleddsbeskyttere, burunderlag og produkter til menneske. Ta kontakt på post@optimalhund.no for pristilbud.
Show Buttons
Hide Buttons