NEO produkter

Jeg synes det er viktig at produktene jeg tar inn skal være så naturlige som mulig og derfor har jeg valgt å forhandle produkter fra Neo Folgerø.

logo

De eteriske oljene som brukes i alle produktene fra Neo Folgerø er helt uten syntetiske tilsetningstoffer.

Det er Neo´s labbefett jeg hovedsaklig blir å lagerføre, men jeg tar inn andre produkter ved forespørsel. Sjekk ut hjemmesiden til NEO www.neofolgeroe.no for å se vareutvalget!

Naturens egne krefter – det intense, nordiske lyset i vår korte og hektiske sommersesong, etter vinterens lange kulde – har gitt de eteriske oljene sin unike energi, med dokumentert virkning for hud, muskulatur og sinn. Alle virkestoffer i de kraftfulle oljene er analysert, og virkningen er grundig dokumentert.“, www.neofolgeroe.no

labbefett-2

Labbefett 50 ml 139 kr

En universal dyresalve som er fri for vann, trekker raskt inn og har en behagelig lukt. Labbefettet har en mykgjørende og legende virkning på potene og er effektiv mot ising. Salven er desinfiserende og kan brukes direkte i rifter og åpne sår.

Hvis dyret har smerter i muskulatur, går det utmerket å påføre salven direkte på problemområdet. Salven inneholder strutseolje og eterisk olje av einer som begge har smertestllende egenskaper. Man trenger da ikke legge på noen form for bandasje på grunn av at produktet trekker raskt inn. De eteriske oljene har også en avstøtende effekt mot insekter som blant annet flått og tuneflue.

Brukerveiledning:

Smøres på før og etter. Smelt en liten mengde mellom fingrene og påfør salven lokalt. Husk at det ikke er mengden som gjør produktet effektivt, men innholdet. Det er bedre å gjenta prosedyren oftere hvis dyret har problemer med f.eks sår i en pote.

Innhold 
Strutseolje, økologisk solsikkeolje, lanolin, bivoks, eteriske oljer fra einer, karve og palmarosa. Vitamin A og Vitamin E

 

Show Buttons
Hide Buttons